Veel gestelde vragen (FAQ)

Wat is Goedkope-Lader.nl ?

Goedkope lader.nl is hét adres voor goedkope telefoonladers. Ook het probleem dat je eigen oplader gesneuveld is ? Of misschien heb je wel een extra oplader nodig? Bij Goedkope lader vind je voor bijna alle recente telefoons wel een oplader! Vanwege het feit dat de smartphone tegenwoordig vaak in gebruik is en weinig rustmomenten heeft op een dag is de accu relatief snel leeg en moet de telefoon weer opgeladen worden. Hierop speelt Goedkope Lader in ! Wij zorgen ervoor dat je op ieder moment van de dag een extra lader bij de hand kan hebben. Wij bieden thuisopladers en Auto opladers aan.  De Auto Opladers kunnen  door middel van de sigaretten aansteker gebruikt worden. Op deze manier ben je er zeker van dat je altijd je accu gemakkelijk kan bijladen. Wij verstrekken geen originele laders, maar wel juist eentje die goed werkt en bij je telefoon past! Hierdoor kunnen wij de goedkoopste op het gebied van laders zijn. Wij leveren normale laders, reisladers, autoladers, duo laders en powerbanks.

Waarom een telefoon oplader kopen bij Goedkope-Lader.nl ?

Waarom niet? Doordat wij al enkele jaren gespecialiseerd zijn in het aanbieden van Telefoon Accessoires en klein Electronica. Kunnen wij de beste zijn in het verschaffen van de juiste oplader voor jouw telefoon. Goede kwaliteit wat voldoet aan de CE keurmerken en dat ook nog eens voor een goedkope prijs.  Onze webshop hebben we geprobeerd zo overzichtelijk mogelijk te houden, Snel en Goedkoop de juiste oplader voor jouw mobiele telefoon. Vergelijk bij je bestelling altijd even de stekker van de lader met de connector van je telefoon of je andere lader.

Wat is de levertijd?

Orders op Goedkope-Lader.nl worden vaak dezelfde werkdag(voor 16.00 besteld) nog verzonden. De bestelling is er meestal de volgende werkdag*.

*let op!  afhankelijk van de vervoerder kan het langer duren

Verzend- verpakkingskosten?

Wij vragen geen verzend- en verpakkingskosten.

Welke betaalmethoden accepteren wij?

Betalen kan via:

-Bancontact/Mister Cash
-IDEAL
-Paypal

Aan de betaalmethoden zijn geen extra kosten voor de klant verbonden.

Opmerkingen / Aanmerkingen /  Tevredenheid ?

Klanttevredenheid is een prioriteit van ons! Staat uw product er niet tussen of bent u niet tevreden over Goedkope-Lader.nl ? Stel ons eerst op de hoogte en we gaan kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Ben je nou wel heel erg te spreken over Goedkope-Lader.nl !?

Go and spread the word! Volg ons op social media.

 

Voor alle verdere vragen neem je contact met ons op via het contactformulier..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Over goedkope-lader.nl

Goedkope-lader.nl is een webshop die opladers voor alle smartphones en tablets verkoopt.   Uiteraard, proberen wij opladers goedkoop aan te bieden. Anderzijds zijn de opladers en kabels ook zeker van goede kwaliteit!   Transparantie vinden wij belangrijk! Duidelijke prijzen zonder verborgen kosten, GRATIS verzending en een snelle levering!

  • Goedkoopste opladers

  • Gratis verzending

  • Vandaag verzonden

idealgoedkopeladers